Stabilirea prețurilor și evaluare

Cum pot urmări și prognoza valorile reziduale?

Folosind datele și informațiile noastre privind valorile reziduale, puteți urmări performanța valorii reziduale în raport cu concurenții dvs. pentru a vă modela strategiile de specificații și prețuri, pentru a vă educa echipele de vânzări, pentru a vă stimula raportarea performanțelor și operațiunile de recomercializare.

  • Urmăriți ghidul de comerț cu amănuntul și prognozați valorile în Regatul Unit și în Europa continentală.
  • Descoperiți tendințele emergente și majore pe care să le folosiți drept bază pentru planurile de afaceri și plecând de la care să le dezvoltați.
  • Evaluarea comparativă a valorilor reziduale în raport cu modelele concurenței.
  • Reevaluați-vă și revizuiți-vă prognozele și așteptările de recomercializare în mod constant.
  • Accesați prognozele privind valoarea reziduală a autovehiculelor pentru a stabili cu exactitate prețul și devizul de finanțare a autovehiculelor.

Eurotax vă ajută să vă adaptați strategia de vânzări la condițiile de piață în permanentă evoluție

Aplicațiile noastre nu doar că vă permit să urmăriți valorile reziduale, ci și să descoperiți tendințele vitale ale pieței și să vă reevaluați prognozele și așteptările de recomercializare în mod constant.

Soluțiile noastre

Înapoi sus.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.