Stabilirea prețurilor și evaluare

Cum pot stabili cu exactitate prețul autovehiculelor?

Folosiți seturile noastre de date exacte de vânzare cu amănuntul în timp real pentru a accesa cele mai recente informații privind evaluarea, prognoza și prețurile.

  • Obțineți prețuri de vânzare cu amănuntul exacte pentru autovehiculele din inventarul dvs. și pentru autovehiculele pe care le achiziționați.
  • Ajustați prețul pentru dotările opționale instalate din fabrică folosind căutarea noastră după un singur cod, bazată pe datele de construcție originale ale producătorului.
  • Vedeți ce rezultate au concurenții cu aceleași autovehicule.
  • Acces pe toate dispozitivele nonstop.

Eurotax vă oferă controlul total

Datele noastre în timp real privind vânzarea cu amănuntul vă permit să modificați prețurile „din mers”, pe baza condițiilor de piață regionale în continuă schimbare, precum și a mai multor criterii – de la viteza de vânzare a modelelor până la numărul de zile în stoc – pentru a maximiza marjele de profit pentru orice autovehicul.

Vedeți care sunt autovehiculele care se vând cel mai repede în regiunea dvs.

Prețurile noastre cu amănuntul în timp real reprezintă cel mai bun set de date de pe piață.

Acesta combină cele mai exacte valori în timp real cu posibilitatea de a vedea prețurile autovehiculelor din regiunea dvs. și cât de repede se vând acestea.

Soluțiile noastre

Înapoi sus.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.