Servicii profesionale

Identificați tendințele emergente, descoperiți noi oportunități de venituri și asigurați-vă că operațiunile dvs. sunt pregătite pentru viitor.

Cum vă putem ajuta

Vă putem ajuta să descoperiți modul în care tendințele dominante din industria auto îi afectează pe clienții dvs. Furnizăm date concrete, fapte și tendințe privind piețele de automobile noi și rulate, inclusiv cu privire la performanța de recomercializare a grupurilor motopropulsoare, a mărcilor și modelelor tradiționale și alternative.
Vă informăm cu privire la performanța costului total de deținere în toată Europa și analizăm performanța comparativă în ceea ce privește costul de achiziție și costul de utilizare. Vă acordăm asistență pentru evaluările de due diligence și de risc pentru active și colaborăm eficient cu echipele dvs. pe teren.

Răspundeți la întrebări importante

Aveți acces la experții noștri de piață, la instrumente și date care vă vor ajuta să evaluați când autovehiculele electrice vor atinge un punct de cotitură și cum se comportă un concurent în raport cu rivalii săi direcți. Oricare ar fi întrebarea dvs., noi vom găsi răspunsuri concrete, susținute de date fiabile.

Acces la toate zonele

Utilizați tendințele noastre cu privire la marketing și datele de urmărire pentru a:
  • Descifra dintr-o privire piața complexă a valorii reziduale
  • Vizualiza tendințele reziduale în mai multe țări europene
  • Obține date brute și analize care vă vor ajuta să vă perfecționați ofertele comerciale
  • Adăuga la analizele de due diligence perspective importante asupra pozițiilor de risc ale activelor
  • Utiliza datele și informațiile noastre pentru a vă crea o strategie de afaceri de succes, bazată pe informații exacte

Bazați-vă pe expertiza dovedită

În ultimii 80 de ani, cele mai bune metodologii și tehnici de evaluare a datelor din sector au evoluat mult. Pentru o transparență totală, publicăm lunar statistici cu privire la exactitate.

Soluțiile noastre

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.