Recomercializare

Folosiți Eurotax pentru a vă evalua performanțele de recomercializare. Știm care ar trebui să fie prețul-țintă pentru activele dvs. de recomercializare, indiferent cât ați plătit la achiziționare.

Cum vă putem ajuta

Fie că trebuie să decideți ce autovehicule trebuie să introduceți și să eliminați din flotă, fie că trebuie să stabiliți valorilor optime de recomercializare, vă ajutăm să eliminați orice unghi mort și să combinați specificațiile exacte ale activelor cu prețurile exacte de comercializare și de vânzare cu amănuntul.

De ce să folosiți Eurotax

Clienții noștri se bazează pe noi pentru a ști unde, când și cum să își maximizeze investiția în stocul de autovehicule.

Eliminați confuziile

Datele și informațiile noastre privind identificarea, specificațiile tehnice, evaluarea și prognozele au câștigat încrederea pieței și vă ajută să evaluați modelele, instrumentele derivate și multe altele, într-un singur loc.

Relansați-vă strategiile de recomercializare

Vă putem ajuta:

  • să identificați cele mai bune canale pentru o recomercializare de succes, bazându-vă pe fapte, nu pe instinct
  • să stabiliți un punct de referință nenegociabil în raport cu care să vă puteți măsura propria performanță de recomercializare
  • să luați decizii mai inteligente pe baza timpului mediu de vânzare, a prețurilor medii naționale și multe altele
  • să identificați cele mai bune canale și locații pentru a vă vinde stocurile la cel mai bun preț.
  • să descoperiți oportunitățile transfrontaliere profitabile de recomercializare din Europa

Soluțiile noastre

EurotaxNet

Informații de piață în timp real, prețuri de revânzare și de vânzare cu amănuntul, date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

Forecast Web

Îmbunătățiți profitabilitatea, reduceți riscurile și minimizați pierderile cu o prognoză de neegalat a valorii reziduale

Car Cost Expert

Oferiți un cost total de deținere competitiv și convingător pentru clienți

Compare

Achiziționați, monitorizați și vindeți autovehicule într-un mod mai competitiv, utilizând date sigure și verificate

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

EV-volumes

Date specializate privind volumele și prognoza autovehiculelor electrice în care puteți avea încredere.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.