Producători și importatori

Vă putem ajuta să vindeți mai multe mașini cu profituri mai mari. Punem accentul pe performanța optimă a valorii reziduale și colaborăm cu dvs. la strategia comercială, încă dinaintea lansării sau a faceliftului până la finalizarea comercializării.

Cum vă putem ajuta

Vă oferim datele și informațiile de care aveți nevoie pentru a include în segmentul potrivit oferta de produse potrivită. Vă oferim asistență în faza de conceptualizare, atunci când vă proiectați strategia de specificații și luați decizii pentru optimizarea prețurilor și planificarea volumului.

Vă ajutăm să atingeți poziția aferentă costului total de deținere de care aveți nevoie pentru a vinde mai multe mașini cu profituri mai mari. Asociem autovehiculului dvs. prognoze privind valoarea reziduală care au câștigat încrederea întregului sector. Puteți să evaluați performanța valorii reziduale și să vă urmăriți performanțele în raport cu concurența.

De ce să folosiți Eurotax

Clienții noștri se bazează pe noi pentru asistență pentru adoptarea unor decizii de investiție corecte, care să le crească vânzările și să le maximizeze profiturile: o creștere de 1% a valorii reziduale are un impact de 1 milion de lire sterline pentru fiecare 10.000 de autovehicule vândute.

  • Vedeți comparații ale costului total de deținere pe 11 piețe și îmbunătățiți-vă performanța în licitații
  • Integrați datele noastre în sistemele dvs. interne pentru a vă ajuta în luarea deciziilor (specificații tehnice, valori reziduale, prognoze și date brute TCO).
  • Măsurați starea de sănătate și performanțele rețelei dvs. de dealeri
  • Comparați autovehiculele dvs. în diverse țări utilizând datele noastre la nivel paneuropean
  • Optimizați lansarea și performanța ciclului de viață a autovehiculului cu ajutorul abordării noastre de top din sector, Car to Market.
  • Promovați relații mai strânse cu toți partenerii din lanțul de aprovizionare, dar și cu clienții finali
  • Folosiți cele mai bune soluții de urmărire internațională a valorii reziduale pentru a fi la curent cu toate tendințele și pentru a identifica oferte financiare și de leasing atractive pentru autovehiculele dvs.

Care este rolul producătorului în viitor?

Cum vor contribui producătorii la materializarea viziunii unui viitor comun, electric și autonom? Urmăriți analiza rolului producătorului în viitorul mobilității realizată de dr. Christof Engelskirchen, economist-șef la Autovista Group.

Soluțiile noastre

Car Cost Expert

Oferiți un cost total de deținere competitiv și convingător pentru clienți

Car to Market

O firmă de consultanță de primă clasă axată pe proiectarea, producția și lansarea de autovehicule

Compare

Achiziționați, monitorizați și vindeți autovehicule într-un mod mai competitiv, utilizând date sigure și verificate

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

EV-volumes

Date specializate privind volumele și prognoza autovehiculelor electrice în care puteți avea încredere.

AutovistaSPEC

Standardizate pe toate piețele europene majore. Autoturisme, vehicule utilitare și motociclete.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.