Flotă și finanțe

Protejați marjele de profit mici și măriți cifra de afaceri gestionând selectarea de autovehicule pentru flotă, deciziile de finanțare și performanțele activităților de recomercializare.

Cum vă putem ajuta

De la contracte de închiriere și închirieri zilnice până la gestionarea flotei, vă ajutăm oferindu-vă date exacte și informații pe care vă puteți baza deciziile proprii în cadrul flotei și pe cele ale clienților dvs. Vă ajutăm să vă gestionați riscurile legate de autovehicule, de la aprovizionare până la vânzare.

De ce să folosiți Eurotax

Vă putem ajuta să stabiliți și să prognozați valorile reziduale și pozițiile costului total de deținere pentru autovehicule individuale, tipuri de grupuri motopropulsoare și portofolii, precum și să identificați riscurile care ar putea pune în pericol rezultatele și dezvoltarea activității dvs.:

Gestionați cu brio managementul riscului

Cotațiile noastre actuale de piață și prognozele privind valoarea reziduală vă ajută:

  • Să selectați autovehiculul și dotările potrivite pentru a satisface cerințele proprii și pe cele ale clienților dvs.
  • Să stabiliți poziția optimă din perspectiva riscului pentru fiecare autovehicul și pentru întregul portofoliu.
  • Să vă ajustați strategia de introducere și de eliminare din flotă a autovehiculelor folosind datele și informațiile noastre despre tendințele actuale și viitoare din sector care afectează valorile reziduale.
  • Să recalculați cu exactitate și în mod regulat valoarea flotei dvs.
  • Să vă mențineți conformitatea.

Să vă construiți instrumentul de configurare

Să utilizați datele noastre pentru a elabora propuneri pentru clienții dvs. Vă punem la dispoziție valori ale autovehiculelor rulate și prognoze, precum și date privind specificațiile, pe care le putem introduce în sistemele dvs. de configurare. Acest lucru vă ajută în procesul de gestionare a riscurilor, inclusiv pentru verificările tehnice ale facturilor.

Planificați pentru viitor

Calculați-vă ratele lunare de leasing cu ajutorul datelor noastre privind valoarea reziduală viitoare. Publicăm statistici lunare privind exactitatea, pentru ca dvs. să aveți întotdeauna o imagine completă.

Controlul costurilor totale

Optați pentru combinația optimă de grupuri motopropulsoare cu ajutorul datelor și informațiilor noastre despre costul total de deținere. Combinăm cele mai bune date cu privire la amortizare la nivel de sector și informații privind costurile totale de exploatare ale autovehiculului. Printre acestea se numără datele privind combustibilul și energia, taxele, service-ul, întreținerea, uzura, anvelopele și asigurarea. Vă ajutăm să urmăriți costurile de utilizare și să justificați prețurile în relația cu clienții dvs.

Întreținerea, mentenanța și repararea flotei

Evitați surprizele ascunse și costurile neprevăzute cu ajutorul datelor noastre privind service-ul, întreținerea și reparațiile (SMR).

Prevedeți programele de service și întreținere a autovehiculelor și realizați prognoze ale facturilor anuale de reparații pentru daunele obișnuite, pentru a evita surprizele cu impact negativ asupra bugetului pe parcursul ciclului de viață a autovehiculului. Puteți și să comparați costurile de întreținere pentru a vă asigura că obțineți o ofertă corectă de la partenerii de service.

Soluțiile noastre

EurotaxNet

Informații de piață în timp real, prețuri de revânzare și de vânzare cu amănuntul, date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

Forecast Web

Îmbunătățiți profitabilitatea, reduceți riscurile și minimizați pierderile cu o prognoză de neegalat a valorii reziduale

Car Cost Expert

Oferiți un cost total de deținere competitiv și convingător pentru clienți

Compare

Achiziționați, monitorizați și vindeți autovehicule într-un mod mai competitiv, utilizând date sigure și verificate

Reforecast Service

Calculați sau recalculați valoarea flotei dvs. de autovehicule sau autoutilitare într-un singur pas

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

AutovistaSPEC

Standardizate pe toate piețele europene majore. Autoturisme, vehicule utilitare și motociclete.

EV-volumes

Date specializate privind volumele și prognoza autovehiculelor electrice în care puteți avea încredere.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.