Finanțe

Vă oferim cele mai exacte date și informații din sector pentru a vă asista în fiecare etapă a procesului de finanțare a autovehiculelor, pentru a gestiona eficient riscurile legate de active și pentru a vă maximiza marjele.

Cum vă putem ajuta

De la identificarea și specificațiile tehnice exacte ale autovehiculelor până la analiza specializată a tendințelor actuale și viitoare, vă oferim datele și instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă gestiona autovehiculele, pentru a lua decizii corecte și pentru a vă evalua performanțele de recomercializare.

De ce să folosiți Eurotax

Datele, evaluările și opiniile experților noștri vă ajută să luați decizii de finanțare avizate în ceea ce privește valoarea viitoare garantată, stabilirea prețului contractelor și evaluarea raportului credit/valoare pe o piață cu un grad de risc ridicat:

Reducerea riscurilor

Folosiți datele noastre de prognoză a valorii reziduale pentru a calcula ratele lunare și pentru a reduce riscul pe durata contractului de finanțare.

Obțineți finanțarea corectă

Instrumentele Eurotax, cele mai bune din sector, vă ajută:

  • să folosiți funcția de căutare după numerele de înmatriculare pentru a identifica rapid și ușor descrierile autovehiculelor
  • să verificați orice dotare standard și opțională
  • să examinați cererile de finanțare și să vă mențineți conformitatea

Să optimizați gestionarea retururilor

Nu cădeți în capcana pierderilor asociate retururilor. Folosiți datele noastre pentru recomercializare pe baza valorilor de vânzare cu amănuntul și a unor criterii, precum locația geografică și multe altele.

Utilizați date exacte și fiabile

Echipa noastră Eurotax auditează în fiecare lună exactitatea datelor și generează rapoarte pe această temă, astfel încât să aveți întotdeauna cele mai bune și mai actualizate seturi de date pe care să vă fundamentați deciziile de creditare și să vă gestionați poziția de risc.

Soluțiile noastre

Forecast Web

Îmbunătățiți profitabilitatea, reduceți riscurile și minimizați pierderile cu o prognoză de neegalat a valorii reziduale

Reforecast Service

Calculați sau recalculați valoarea flotei dvs. de autovehicule sau autoutilitare într-un singur pas

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

Compare

Achiziționați, monitorizați și vindeți autovehicule într-un mod mai competitiv, utilizând date sigure și verificate

AutovistaSPEC

Standardizate pe toate piețele europene majore. Autoturisme, vehicule utilitare și motociclete.

EV-volumes

Date specializate privind volumele și prognoza autovehiculelor electrice în care puteți avea încredere.

Residual Value Monitor

Monitorizați, analizați și evaluați comparativ performanțele stocurilor la nivel național în toată Europa

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.