Asigurări

Păstrați-vă competitivitatea, conformitatea și profitabilitatea cu ajutorul datelor și informațiilor noastre fiabile privind evaluarea.

Cum vă putem ajuta

De la stabilirea prețului și subscrierea polițelor până la gestionarea riscului de portofoliu, aplicațiile și seturile noastre de date vă ajută să gestionați rapid și eficient fiecare etapă a procesului de subscriere și de despăgubire pentru daune.

De ce să folosiți Eurotax

Clienții noștri din domeniul asigurărilor folosesc datele și instrumentele Eurotax pentru a stabili prime de asigurare exacte, precum și pentru a evalua și gestiona riscurile și costurile de despăgubire pentru daune:

Gestionați activele

Datele Eurotax vă ajută să identificați cu exactitate autovehiculele, astfel încât să puteți lua decizii de evaluare și de subscriere de polițe personalizate pentru orice tip de daune.

Accelerați, eliberați

Folosiți Eurotax și vă putem ajuta:

  • să procesați rapid și eficient cererile de despăgubire pentru daune
  • să eliberați ingineri pentru autovehiculele care necesită expertiza lor
  • să pregătiți oferte mai precise și mai competitive cu ajutorul căutării după VIN și după numărul de înmatriculare pentru a identifica automat toate opțiunile și dotările de siguranță
  • să reduceți costurile prin evaluarea exactă a daunelor autovehiculelor

Faceți lucrurile ca la carte

Datele exacte ale Eurotax, care se bucură de încrederea Financial Ombudsman Service (Serviciului Ombudsmanului Financiar), garantează că orice calcul al pierderilor totale este profitabil și poate fi explicat clientului dvs.

Accesați datele istorice privind valorile reziduale pentru a susține exactitatea deciziilor dvs.

Telematică

Asigurăm asistență pentru generarea datelor telematice și identificarea exactă a dotărilor utilizate în fiecare autovehicul.

Soluțiile noastre

Forecast Web

Îmbunătățiți profitabilitatea, reduceți riscurile și minimizați pierderile cu o prognoză de neegalat a valorii reziduale

Repair Estimate

Estimare rapidă, eficientă și precisă a reparațiilor

Reforecast Service

Calculați sau recalculați valoarea flotei dvs. de autovehicule sau autoutilitare într-un singur pas

AutovistaSPEC

Standardizate pe toate piețele europene majore. Autoturisme, vehicule utilitare și motociclete.

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.