Experții noștri

Obțineți informații de la cei mai importanți experți auto din Europa.

Echipa noastră formată din peste 400 de experți în domeniul auto, editori și analiști de date transformă datele în informații pe baza cărora clienții pot lua măsuri concrete. Îmbinând analiza statistică și algoritmi sofisticați cu expertiza umană locală, specialiștii noștri formulează zilnic cele mai exacte rapoarte de preț disponibile în Europa.

Analiști de date de talie mondială

Echipele noastre, formate din doctori și analiști seniori prestigioși, creează și mențin tehnici de cercetare și de învățare automată de vârf pentru a vă oferi analiza aprofundată și exactitatea de care aveți nevoie în activitatea dvs.

Echipe de specificații de prim rang

Experții noștri în domeniu selectează și standardizează specificațiile producătorului, dotările, normele de construcție și listele de prețuri în 23 de țări din Europa și Australia.

Cei mai buni experți în evaluare

Echipele dedicate de experți în domeniul auto analizează și interpretează observațiile – de la firme de licitații și loturi de mașini la portaluri online – pe toate piețele pe care le deservim. Cu ajutorul acestora, putem asigura o acoperire de date mai largă decât oricare dintre concurenții noștri în ceea ce privește specificațiile, evaluările și reparațiile. De asemenea, experții noștri pot determina modul în care modificările în specificațiile și configurația autovehiculelor afectează valorile – o abilitate esențială pentru viitorul sectorului auto, deoarece opțiunile „invizibile”, cum ar fi sistemele de asistență pentru șofer și tehnologiile emergente, inclusiv autovehiculele electrice, continuă să aibă un impact puternic pe piață.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.