De ce să ne alegeți pe noi

Povestea noastră începe în 1933. Cu tehnici de cercetare perfecționate de-a lungul a trei generații, datele și serviciile de încredere Eurotax vă oferă tot ce aveți nevoie nu numai pentru a concura pe piață, ci și pentru a prospera. Ne bazăm pe tradiția, oamenii, datele, analizele și metodologiile noastre și avem o poziție unică, putându-vă ajuta să luați decizii care să vă protejeze marjele de profit.

Vă ajutăm să descoperiți noi oportunități, să înțelegeți piața auto care este din ce în ce mai dificilă și să vă pregătiți pentru viitorul. Zilnic se iau mii de decizii pe baza datelor și informațiilor noastre.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

1. Exactitate

Ne bazăm pe mai multe surse credibile pentru a genera evaluări proprii independente. Această abordare unică înseamnă că oferim o imagine de ansamblu completă și fiabilă a activităților și condițiilor de pe piață, care nu este distorsionată sau părtinitoare. Aflați mai multe despre exactitatea noastră aici.

2. Independență

Rămânem independenți și imparțiali, deoarece Eurotax nu este afiliată cu niciun actor din sectorul auto, spre deosebire de mulți dintre concurenții noștri. Acest lucru înseamnă că puteți fi mereu siguri că datele noastre se bazează pe cercetări credibile și competente, nu pe interese personale sau surse unice.

3. Accesibilitate

Ne dezvoltăm încontinuu seturile de date și soluțiile pentru a fi intuitive și ușor de utilizat, ajutându-vă să luați decizii de afaceri importante mai rapid și în siguranță. Acest angajament asumat este evident în noua aplicație Eurotax, care înbină toate soluțiile noastre într-un hub unic și ușor de accesat.

4. Inteligență

Avem o echipă de aproape 400 de specialiști în domeniul auto, formată din editori, cercetători de date și lideri de opinie. Combinând expertiza lor cu analiza statistică, metodologiile noastre și inteligența artificială, oferim zilnic cele mai fiabile informații despre prețuri disponibile în Europa.

5. Individualizare

Furnizăm date și informații de piață care acoperă întregul ciclu de viață al autovehiculelor, de la proiectarea autovehiculului până la eliminarea acestuia, adaptate la nevoile individuale ale afacerii dumneavoastră. Vă oferim soluțiile noastre într-un format care completează, susține și optimizează procesele dvs. de lucru.